Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка й прес-секретаря Януковича чекають у суді

П'ятниця, 25 лютого 2005, 13:28
Печерський районний суд відклав до 24 березня слухання справи за позовом Віктора Ющенка до колишнього прес-секретаря екс-прем'єр-міністра України Ганни Герман про захист честі й гідності.

Суд вимагає, щоб на засідання з'явилися Герман і Ющенко.

Як повідомили в прес-службі лідера Партії регіонів Віктора Януковича, коментуючи рішення суду, Герман сказала, що "обов'язково прийде на засідання, якщо туди прийде позивач - новообраний президент України Віктор Ющенко".

Раніше, 30 вересня 2004 року лідер блоку "Наша Україна" Ющенко звернувся до Печерського районного суду Києва з позовом до Кабміну про захист честі й гідності, у зв'язку з поширенням недостовірних відомостей посадовою особою Кабміну.

Мова йшла про те, що прес-секретар прем'єра Герман поширила недостовірну інформацію, що до інциденту з Януковичем в Івано-Франківську причетні представники "Нашої України" (тоді студент Прикарпатського університету кинув у Януковича яйце, від чого той впав).

Ющенко вважає зазначену інформацію недостовірною й просить суд зобов'язати Герман і газету "Киевские ведомости", яка опублікувала її заяву, спростувати цю інформацію.

ЛІГАБізнесІнформ

Читайте також:

Операція "Яєшня", або "Теракт" проти Януковича

ДВА ВІДЕО: ЖБУРЛЯННЯ ЯЄЦЬ У ЯНУКОВИЧА ТА ТИМОШЕНКО

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування