Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не звільнить Порошенка, тому що в Симоненка теж є сваха

П'ятниця, 25 лютого 2005, 14:49
Президент України Віктор Ющенко знає про бажання комуністичної партії подати в Конституційний суд подання про неконституційність свого указу про РНБО, але відбирати в Порошенка його повноваження не збирається.

Про це повідомила прес-секретар президента Ірина Геращенко, передає "Газета.Ru".

"Ми живемо в демократичній країні, слава тобі Господи. У цій демократичній країні за законом фракція комуністів має право зібрати необхідні підписи під своїм зверненням до Конституційного суду. Нічого страшного в цьому немає", - сказала Геращенко.

"Віктор Андрійович у кадровій політиці керується не особистою відданістю. Характеризуючи Порошенка, він заявив: я знаю життєву позицію Петра Олексійовича, світогляд і його моральні цінності, я його вважаю професіоналом", - сказала прес-секретар президента.

На те, що Порошенко є кумом президента, Геращенко відповіла: "Президент України ніколи не буде опускатися до побутових речей ні у відносинах зі своїми колегами, ні у відносинах з опонентами. Їхні приватні стосунки не мають зв'язку з основним питанням".

"Це не є злочином. Якщо згадувати зараз якісь стосунки, то можна сказати про те, що діти Петра Симоненка й колишньої лідерки аграрної фракції Катерини Ващук - чоловік і дружина, і що вони свати, або ким там вони один одному приходяться. Це ж не впливає на їхню політичну позицію", - зазначила Геращенко.

"Не хотілося б, щоб ці побутові речі підносилися в ранг політики. Всі ці побутові речі президент не може собі дозволити", - додала прес-секретар президента.

"Українська правда"

Читайте також:

Симоненко хоче відсудити повноваження Порошенка

Порошенко заважати Тимошенко не буде

Що буде робити Порошенко в РНБО. Указ Ющенка про Радбез

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...