Адвокат Суркіса, який зривав наліпки "Так!", призначений радником Харківського губернатора

П'ятниця, 25 лютого 2005, 17:04
Перший віце-президент Федерації футболу України, член Експертної групи УЄФА з юридичних питань та член партії СДПУ(О) Сергій Стороженко призначений радником губернатора Харківської області Арсена Авакова.

Есдек займатиметься політико-правовими питаннями у відділі по забезпеченню діяльності голови облдержадміністрації в апараті адміністрації.

Сергій Стороженко є одним з найближчих соратників депутата та президента ФФУ Григорія Суркіса. Окрім посади, яку він займав у Федерації футболу, Стороженко виконував роль неофіційного адвоката Суркіса у вирішення всіх юридичних питань у конфлікті Суркіса та Ахметова.

Також Стороженко був одним з головних захисників Григорія Суркіса в тривалій "війні" між Федерацією футболу України та Професіональною футбольною лігою України, яку очолює депутат Равіль Сафіуллін.

Відомо, що за часів "помаранчевої" революції Сергій Стороженко відзначався активними діями у пропаганді за кандидата в президенти України Віктора Януковича. Коли у ФФУ з'явилися наліпки "Так! Ющенко", то пан Стороженко зривав їх особисто.

На виборах в парламент у 2002 році Сергій Стороженко навіть був у списку кандидатів в народні депутати від фракції СДПУ (о), але до Верховної Ради не пройшов.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування