Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Жванії немає бізнесу й він забирає Гідрометцентр собі

П'ятниця, 25 лютого 2005, 20:39
Міністр із питань надзвичайних ситуацій Давид Жванія заявляє, що не займається бізнесом із часу обрання народним депутатом в 2002 році.

"Від бізнесу я позбувся тоді, коли я пішов у народні депутати. Сьогодні мені від нього позбуватися вже не потрібно", - заявив міністр журналістам у п'ятницю, після робочого візиту в Росію.

Коментуючи інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про підприємства, що належать Жванії, міністр сказав: "У багатьох тих підприємствах, які завжди приписували мені як власність, я був, скажімо так, ефективним менеджером. До власності я не мав відношення".

У той же час, за словами Жванії, під час перебування народним депутатом, він брав участь у виведенні із кризи підприємств, на які чинився тиск. "Рятував деякі підприємства, які почали просто знищувати", - сказав міністр.

Говорячи про майбутнє міністерства, Жванія сказав, що має намір створити медичну структуру, яка буде надавати допомогу у надзвичайних випадках.

"Кожен підрозділ пожежної команди буде укомплектовано необхідною машиною швидкої допомоги й бригадою лікарів", - заявив міністр. Зараз, за словами Жванії, вони "практично дублюють швидку по комплектації".

Жванія також повідомив, що Кабінет міністрів ухвалив рішення про підпорядкування Міністерству з питань надзвичайних ситуацій Гідрометцентру.

Він відзначив, що міністерство має займатися "прогнозуванням, а не фіксацією". У підпорядкуванні МНС Гідрометцентр повинен буде робити прогнози погоди й можливих катаклізмів на тривалий період.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування