Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов не збирається в політику. А Януковичу потрібна трибуна

Субота, 26 лютого 2005, 15:55
За словами лідера Партії регіонів Віктора Януковича, Ринат Ахметов не збирається в політику.

Про це Янукович заявив у суботу в Донецьку, відповідаючи на питання журналістів після обласної конференції Партії регіонів, повідомляє "Остров".

На запитання про ймовірність побачити в Партії регіонів таких бізнесменів як Віктор Пінчук і Ринат Ахметов, Янукович сказав, що "це їхня особиста справа".
У той же час, він підкреслив: "Ми повинні розділяти бізнес і політику. Що стосується Ахметова, я однозначно скажу: я буквально недавно з ним на цю тему розмовляв, він не збирається займатися політикою".

Як повідомив Янукович, у програмі Партії регіонів "в обов'язковому порядку" будуть положення про статус російської мови й подвійне громадянство.
Він також повідомив, що його партія працює над створенням правозахисного центру.

"Ми зараз працюємо над створенням правозахисного центру, який матиме філії у всіх регіонах України. І ці філії будуть працювати по наданню безкоштовних консультацій громадянам України у відстоюванні їхніх законних прав", - сказав Янукович.

Також Янукович вважає за необхідне створення "інформаційно-пропагандистської трибуни". За його словами, "без наявності такої трибуни, звичайно, нас не буде чути український народ, нас не будуть чути політики в нашій державі".

За словами Януковича, він негативно ставиться до поєднання роботи в органах виконавчої влади з депутатським мандатом.

На запитання про те, що його однопартієць, колишній віце-прем'єр Андрій Клюєв поєднував роботу в уряді з депутатськими повноваженнями, Янукович відповів: "Я йому постійно говорив, рекомендував. Він мені обіцяв, писав заяви, здавав їх у парламент, потім забирав".

Як повідомлялося, 5 березня в Донецьку має пройти з'їзд Партії регіонів.

На обласній партійній конференції, що пройшла в суботу, колишній глава Донецької обласної державної адміністрації Анатолій Близнюк обраний заступником голови Донецького обласного відділення Партії регіонів Бориса Колесникова.

Колесников є головою Донецької обласної ради, а екс-губернатор Близнюк зараз обіймає посаду голови постійної комісії обласної ради з питань економічної політики, бюджету й фінансів.

Також делегати конференції обрали заступниками голови своєї обласної організації заступника голови Донецької облради Олександра Заца й колишнього керівника обласного виборчого штабу Януковича Владислава Лук'янова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...