Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Молодіжна партія не ввійде в партію Ющенка, якщо Безсмертний її ігноруватиме

Субота, 26 лютого 2005, 18:20
Молодіжна партія України не задоволена роллю, відведеною їй віце-прем'єр-міністром Романом Безсмертним у підготовці до установчого з'їзду єдиної партії на базі блоку "Наша Україна".

Про це йдеться в заяві координаційної ради МПУ, засідання якої відбулося в суботу. МПУ очолює Юрій Павленко, призначений у лютому міністром у справах сім'ї, дітей і молоді.

"Висловлюються сумніви щодо політичного авторитету особи головного організатора з'їзду Романа Безсмертного, а також із приводу непрозорих схем формування списків делегатів на цей з'їзд і списків керівних органів з'їзду", - сказано в заяві.

Як вказується в документі, "члени координаційної ради МПУ одностайні в тому, що характер створення єдиної партії в сьогоднішній формі не відповідає принципам декларації Віктора Ющенка "Про створення єдиної партії" і головному статутному завданню МПУ, а саме - розвитку цивілізованих політичних відносин, політичної культури суспільства".

"МПУ підтримує об'єднання демократичних сил, які стоять на платформі діючого президента України, якщо об'єднана політична сила у своїй майбутній діяльності враховуватиме статутні завдання МПУ", - висувають умову автори заяви.

Такими завданнями, конкретизується в документі, є "створення умов для залучення молоді до активної участі в процесі державного будівництва; сприяння приходу в органи влади активних, талановитих і професійних представників молодого покоління України".

"В іншому випадку МПУ заявляє про проведення власної політичної лінії", - підкреслюється в заяві.

Як повідомлялося, координаторами створення єдиної партії на базі блоку "Наша Україна" є Роман Безсмертний (віце-прем'єр), Юрій Павленко (міністр у справах сім'ї, дітей і молоді), Олександр Третьяков (перший помічник президента) і брат президента Петро Ющенко.

Разом з тим, відповідальним за підготовку створення партії Ющенко призначив Безсмертного.

Читайте також:

ЮЩЕНКО ПОЧАВ СТВОРЕННЯ ЄДИНОЇ ПАРТІЇ. За це відповідатиме рідний брат

Партія Ющенка збереже його "сонечко" і забере назву у "Реформ і порядку"

Костенко не піде в партію "Наша Україна", бо не хоче другої КПРС. І виведе УНП з фракції

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування