Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич обіцяє "помаранчеві сльози" і не сховає свою позицію за паркан

Понеділок, 28 лютого 2005, 12:02
Член фракції СДПУ(о) Нестор Шуфрич готовий стимулювати журналістів, щоб вони розповіли "народу України", як живуть представники нової влади.

Про це Шуфрич заявив в інтерв'ю ЛIГАБiзнесIнформ.

"Я можу розповісти, як мінімум, про багатоповерхові котеджі й багатогектарні ділянки. Є навіть надцять гектарних ділянок. Але я цю інтригу притримаю. Ми цим зараз активно займаємося, матеріали шалено цікаві. І коли народ України побачить, як живе нова влада, то багато хто будуть ридати помаранчевими сльозами", - сказав він.

"Я можу показати декілька адрес, щоб люди описали, як живуть ті, хто сьогодні обвинувачує інших у тому, що вони неправильно живуть", - додав Шуфрич.

Депутат також обурився щодо закликів деяких представників київської влади відібрати в депутатів, у тому числі й у нього, земельні ділянки в Пущі-Водиці: "Я вважаю, що це незаконно й кон'юнктурно. Ніяких заповідників у Пущі-Водиці не було. Чому повинні забирати ділянку в Шуфрича, і не забирати в Плюща, який є моїм сусідом? Або, наприклад, у Стельмаха?".

На репліку про те, що кримінальну справу проти нього було порушено через те, що Шуфрич відгородив ділянку парканом, він нагадав, що Стельмах також поставив паркан.

"Плющ теж щось добудовував там і перебудовував. Чому Шуфрич? Тому, що він в опозиції? Будь ласка. Я готовий відповідати за паркани. Якщо Шуфрича потрібно посадити у в'язницю за паркан, ну що ж - за паркан. І я не буду за парканом ховати свою позицію. Цього від мене не дочекаються", - сказав він.

Про корти, які є на його ділянці, Шуфрич сказав, що "цей корт був побудований на ділянці років 20 тому".

"Я його просто відновлював і ті, хто цю дурницю писав, не могли цього не знати. Я ніколи не приховував, чим володію й що будую", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування