Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Ющенка називатиметься Народний союз

Понеділок, 28 лютого 2005, 15:58
Віце прем’єр-міністр Роман Безсмертний вважає, що новостворена партія повинна називатися "Народний союз "Наша "Україна".

Про це Безсмертний заявив в понеділок в інтерв’ю журналістам, повідомляє його прес-служба.

"Я сподіваюсь, що партія Ющенка матиме назву "Народний союз "Наша Україна". Віктор Ющенко – народний президент, і його партія буде народною", - сказав він.

Він також повідомив, що наразі триває активний переговорний процес, в якому беруть участь чимало партій, зокрема і "Єдність". Він також нагадав, що Блок "Наша Україна" утворено 9 січня 2002 року і досі не було переукладено угод з партіями-засновницями блоку, серед яких ЛПУ, "Вперед Україна".

"Сьогодні кожна з партій має дати відповідь "так" чи "ні", - наголосив Безсмертний. Він оцінив ситуацію, яка склалась навколо створення нової партії, як "нормальну і дискусійну".

"Після Майдану вже не може стояти питання консолідації чи неконсолідації. Це має бути партія широких народних мас, які за Ющенком вийшли на вулицю. Я виступаю за м’який процес створення партії, я за порозуміння і спільну мову", - заявив він.

Щодо бажання керівника Української народної партії Костенка, він сказав, що до цих заяв "він ставиться спокійно". "Це його позиція. Шкода, що його партія не приєднується до об’єднавчого процесу", - сказав він, додавши, "що йому не подобається інтонація окремих з них".

Він також відзначив, що "тема "Батьківщини" і аграрної партії – мабуть, є темою перспективи виборчого парламентського блоку-2006".

Також він наголосив, що "не існує конфлікту з ПРП" і сподівається на порозуміння щодо бренду "Нашої України".

"Назва, знак, помаранчева символіка зареєстровані на Ющенка. Він є власником бренду", - сказав Безсмертний.

На питання, чи готовий він стати членом нової партії, віце-прем’єр відповів: "Які у мене підстави не стати поруч з Ющенком?"

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування