Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підірваним "перевертнем" виявився Нестеров, якого пов'язували зі смертю Гонгадзе

Понеділок, 28 лютого 2005, 15:59
Генеральна прокуратура не підтверджує причетність потерпілого від вибуху в Києві до "справи Гонгадзе".

Як повідомили агентству "Новини-Україна" у понеділок у прес-службі Генпрокуратури, один з потерпілих у результаті вибуху гранати в житловому будинку по вулиці Хорольській у Києві – Юрій Нестеров – був співробітником Управління з боротьби з організованою злочинністю МВС України.

Тепер він є обвинувачуваним у справі "банди перевертнів", яку передано в суд.

Причетність Нестерова до "справи Гонгадзе" співробітники Генпрокуратури коментувати відмовилися. "Справа ця ("справа Гонгадзе" - ред.) у суд не передана, тому й про причетність Нестерова до зникнення журналіста ми говорити не можемо. Журналісти можуть допускати що завгодно, але коментувати це Генпрокуратура не може за визначенням", – підкреслили в прес-службі.

У неділю в ефірі українського телеканалу ICTV міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко пообіцяв всім готовим свідчити в "справі Гонгадзе" анонімність.

Можливо, навіть "стимулювати матеріально розкриття цієї справи, ми на це підемо", сказав Луценко.

Померлий у СІЗО "перевертень" Ігор Гончаров у своїх заявах відзначав, що член угруповання злочинного авторитета "Киселя" – Нестеров разом із двома працівниками спецпідрозділу "Сокіл" і працівником відділу УБОЗ викрали у вересні 2000 року на бул.Л. Українки журналіста Гонгадзе, і під приводом доставки його в міліцію відвезли на один зі складів у Московському районі м. Києва, де піддали катуванням.

Читайте також:

ХОТІЛИ ВБИТИ СВІДКА В СПРАВІ ГОНГАДЗЕ?

ЗНАЙДЕНО МАШИНУ, У ЯКІЙ ВЕЗЛИ ГОНГАДЗЕ

Заява генпрокурору Піскуну від Ігоря Гончарова

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...