Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лорак вважає Євробачення фальсифікованим, але переголосування не буде?

Понеділок, 28 лютого 2005, 18:34
Представники співачки Ані Лорак не виключають, що голосування у відбірковому турі на "Євробачення" було підтасовано.

Про це "Українській правді" повідомив президент "Ані Лорак Компані" Юрій Фальоса в понеділок.

За його словами, у час, відведений для голосування, люди "по жодному з телефонів додзвонитися не змогли".

"Що ж стосується СМС-голосування, то в ці хвилини було заблоковано номер. Те ж було з "Тартаком" і з іншими групами", - сказав він.

За його словами, це або технічна проблема, або "установка". Якщо це технічна проблема, то, на його думку, "про неї мають заявити офіційно й принести вибачення" як Ані Лорак, так і іншим виконавцям.

Проте, Фальоса повідомив, що не буде домагатися переголосування. За його словами, "люди, фіналісти, хотіли бачити реальні свої шанси". "Людям потрібна правда, нехай перемагають "Гринджоли", - сказав Фальоса.

У той же час технічний директор компанії "Солво Інтернешнл", яка проводила СМС-голосування, Павло Кравчук заперечує можливість підтасування голосування й вважає, що результати відповідають дійсності.

Він також підтвердив, що не всі СМС-повідомлення, відправлені глядачами протягом 20 хвилин голосування в прямому ефірі ввечері в неділю, надійшли вчасно й були зараховані.

Він повідомив, що тоді були зараховані тільки голоси з тих телефонів, на які були відправлені СМС-повідомлення, що підтверджують факт голосування.

У той же час він відзначив, що після голосування надійшло багато скарг, тому наразі проводиться підрахунок всіх СМС-повідомлень, які були відправлені протягом 20 хвилин, виділених на голосування.

Кравчук все-таки підкреслив, що "вся тенденція зводиться до того, що переміг номер 19" (19 - це номер, під яким виступали "Гринджоли").

Ані Лорак вважалася головною претенденткою на перемогу у всеукраїнському відбірковому конкурсі. Група "Гринджоли" не брала участі у жодному з відбіркових турів й потрапила у фінал на прохання віце-прем'єра Миколи Томенка.

За результатами голосування, "Гринджоли" перемогли Ані Лорак з відривом у 200 голосів.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...