Тимошенко у робочий час пила чачу, вино і шампанське

Понеділок, 28 лютого 2005, 19:38
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко в понеділок пила чачу, вино та шампанське.

Це сталося під час відкриття бізнес-форуму в Українському Домі, на який прем'єр прийшла зі своїм грузинським колегою Зурабом Ногаїделі, повідомляє 5-й канал.

На форумі грузинські виробники представляли свої вина та одяг.

Підприємцю із Грузії Зурабу Чхаїдзе сподобалося що український прем'єр непогано орієнтується в тому, що варто скуштувати у першу чергу. Вона спершу запитала в грузинів про чачу.

Тимошенко зауважила, що знає цей напій зі студентських часів. Тимошенко в супроводі прем'єра Грузії не обділила увагою майже жодної виставкової стійки. Крім чачі, вина і шампанського, скуштувала й чурчхеллу.

"Я обійшла тільки що всі стенди, на кожному по крапельці спробувала, але можу говорити тверезо... Я хочу щоб ви знали, що в особі українського уряду кожен грузинський підприємець матиме допомогу, станемо командою", - розповіла Тимошенко.

Окрім того, Тимошенко звернула увагу на яскраві моделі грузинського модельєра Автанділа, який одягає місцеву естраду та телезірок.

"Їй дуже сподобалася моя колекція, особливо пальто різнобарвне. Треба буде щось їй вигадати, обов'язково це зроблю!", - сказав модельєр.

Поки що Тимошенко отримала червоно-помаранчевий шарф від Автанділа та керамічну пляшку вина.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування