Мельниченка чекають проблеми в Україні?

Четвер, 10 березня 2005, 10:19
Записи майора Миколи Мельниченка не зможуть бути використані в суді, оскільки вони були зроблені незаконно.

Таку думку висловив депутат-"нашоукраїнець" Микола Катеринчук в інтерв’ю "Львівській газеті".

"Вони були записані незаконно, а тому навряд чи стануть доказом у суді. Їх можна прослухати, можливо, при цьому у справі виявлять щось нове, але серйозної ваги, тобто юридичного статусу, вони не матимуть", - сказав депутат.

На питання про те, що незаконність плівок Мельниченка та відсутність головного свідка у справі загибелі журналіста робить подальше розслідування неможливим, Катеринчук зазначив, що це не зовсім так.

"Слідству тепер буде дуже складно працювати за окреслених вами обставин. Але це не означає, що воно зайшло в тупик. Проте розслідування тепер не буде настільки динамічним і результативним, як до цього часу. Я маю на увазі проміжок, відколи за це взялося нове керівництво силових міністерств", - вважає він.

На питання, чи справді нова влада може гарантувати безпеку майорові Мельниченку за умови, що він нарешті приїде в Україну і дасть свідчення у справі Гонгадзе, відповів ствердно.

"Він може мати проблеми в Україні, зважаючи на багато обставин. Але очевидно, що СБУ зможе надати не лише гарантії, а й реальні безпечні умови перебування Миколи Мельниченка на території нашої держави, якщо він і справді вирішить приїхати", - сказав депутат.

Читайте також:

Мельниченко не передав Томенку плівки, а лише інформацію

Литвин вимагає від Мельниченка плівки, бо вся країна матюкається

Мельниченко ховає записи, щоб Піскун не врятував Кучму


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування