Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Ющенка не стане об'єднаною?

Четвер, 10 березня 2005, 12:04
Жодна з партій, які стояли біля витоків Народного союзу "Наша Україна", наразі не готова заявити про саморозпуск.

Про це сказав голова ради НСНУ, віце-прем'єр Роман Безсмертний в інтерв'ю Львівській газеті".

На запитання, скільки партій нині вже готові ліквідуватися, Безсмертний відповів: "Наразі жодна. Лише окремо голови партій і деякі члени подали заяви про вихід із партії".

Разом з тим, запевнив Безсмертний, якщо до новоствореної партії захочуть приєднатися НРУ, УНП чи "Наша Україна" Пинзеника (колишня ПРП), то не буде "жодних перешкод".

Зазначивши, що з"їзд останньої відбудеться невдовзі, а делегація від "Нашої України" (ПРП) була на з’їзді НСНУ у складі 70 осіб, Безсмертний сказав: "Можна говорити, що вони вже в процесі та готові ухвалити необхідні рішення".

"Такі ж партії, як "Єдність", "Відродження", "Соціальна справедливість", уже винесли ухвали, частина представників отримала місця в керівних органах нашої партії", - додав Безсмертний.

Втім, за його словами, "деякі делегати в суботу (5 березня, коли проходив з'їзд) написали заяви про вступ до партії, але нам не відомо, чи подали вони заяви про вихід із партій, у які входили раніше".

На думку голови ради НСНУ, партія будуватиметься на засадах народної ідеології, яка, за його словами, народилася в Європі не так давно і "базується на пріоритетах соціального благополуччя людини".

"І це та ідеологія, яка поєднує в собі три фактори: людина, суспільство та навколишнє середовище", - додав Безсмертний.

Безсмертний пообіцяв, що "хто використовуватиме адміністративний ресурс, той не буде в партії".

Щодо себе як віце-прем'єра з питань адміністративної реформи, то голова ради НСНУ переконаний, шо "функція постановки політичного завдання і функція її реалізації не поєднувані в принципі, як і функція контролю".

"Політрада та президія формують політику і ставлять завдання, а не здійснюють їх. Реалізовуватиме виконком на чолі з Юрієм Єхануровим, а він є народним депутатом і не володіє адміністративним ресурсом", - запевнив Безсмерний.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування