Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Євробачення" буде зеленим

Четвер, 10 березня 2005, 13:57
Кабінет Міністрів України 9 березня звернувся до Верховної Ради України з проханням уточнити цифри на фінансування пісенного конкурсу "Євробачення-2005".

Про це на прес-конференції в четвер сказав віце-прем'єр-міністр України Микола Томенко, повідомляє "Телекритика" з посиланням на УНІАН.

За словами Томенка, уряд висловив прохання до парламенту, щоб уточнюючі цифри на проведення "Євробачення" були проголосовані вже на наступному тижні.

Томенко повідомив, що на сьогодні держава бере на себе видатки на проведення "Євробачення" у сумі 67 млн. грн. плюс кошти на рекламу.

Як відомо, державним бюджетом на 2005 рік передбачалося виділення на "Євробачення-2005" 31 млн. грн., а 4 березня Томенко повідомив, що Кабмін готовий виділити додатково ще 36 млн. грн. на фінансування цього конкурсу.

За словами віце-прем'єра, президент НТКУ Тарас Стецьків і команда, яка працює над проведенням "Євробачення", вважає таку фінансову підтримку достатньою для організації конкурсу на належному рівні.

Томенко також повідомив, що вже підписано угоду, якою затверджено дизайн і оформлення конкурсу. "Наше "Євробачення" буде зеленим", - сказав він. На його переконання, підписання цієї угоди розблокувало багато речей, які стосуються сцени, оформлення, виготовлення квитків.

Як повідомлялося, "Євробачення-2005" відбудеться 21 травня в Києві.

Україна одержала право на його проведення після перемоги української співачки Руслани на "Євробаченні-2004" у Туреччині. Київ чекає на прибуття близько 40 делегацій для участі в "Євробаченні", 5-10 тисяч глядачів, понад двох тисяч представників ЗМІ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування