"Динамо" готове захищатися від Григоришина за кордоном

Четвер, 10 березня 2005, 16:22
ЗАТ "Футбольний клуб "Динамо" (Київ)" буде оскаржувати вчорашню ухвалу Печерського районного суду Києва щодо арешту акцій клубу.

Про це сказав у четвер на прес-конференції юрист ФК "Динамо" Юрій Ромазанов.

За його словами, вчорашнє рішення суду було прийнято лише в першій судовій інстанції. "Очевидно, - сказав Ромазанов, - наступним кроком стане оскарження зазначеної ухвали в апеляційному порядку, а далі – в разі потреби – в касаційному".

"Ми будемо аналізувати прийняту ухвалу і пройдемо всі інституції, які передбачені нашим законодавством", - наголосив він.

Ромазанов не виключив, що в разі необхідності зазначене питання може розглядатися за межами України. "При необхідності, вирішення цих питань може бути і за межами України", - зазначив юрист.

Він також констатував, що багато подій та обставин, пов'язаних із ситуацією навколо "Динамо", перебувають "за межами правового поля".

На думку Ромазанова, суперечка навколо акцій клубу є надуманою, а претензії їх опонентів необгрунтованими. За його словами, очевидно, йдеться про намір, "завдати морально-психологічний удар по клубу".

Юрист також звернув увагу журналістів на правові порушення, які відбулися в рамках судового засідання.

"Пасіфік…" (йдеться про міжнародну компанію Pacific International Sport Clubs Limited ) постійно обманюють суддю безпідставними заявами. Постає питання: чому суддя постійно йде їм назустріч?" – зазначив юрист, додавши, що, на його думку, суд розглянув справу необ'єктивно.

У свою чергу, народний депутат України Михайло Добкін, який також у середу був присутній у суді, висловив припущення, що вчорашня ухвала була заздалегідь підготовленою.

За його словами, рішення фактично було оголошено через якихось півгодини після оголошення ухвали абсолютно протилежної за змістом.

"Комусь, а точніше Костянтину Григоришину, очевидно, вигідно, щоб процес тиску на ФК "Динамо" не припинявся ні на один день, щоб постійно в пресі мусувалися факти, що якесь майно клубу - під арештом, щоб моральним тиском на клуб, його керівництво та акціонерів добитися права на власність цим успішним підприємством", - сказав Добкін.

Читайте також:

АРЕШТОВАНО 100% АКЦІЙ "ДИНАМО". СУРКІС РАДІВ НЕ ДОВГО

ГРИГОРИШИН ДОТРИМАВ СЛОВО І ВІДБИРАЄ "ДИНАМО" У СУРКІСА

Томенко розповість Ющенку, як Григоришин відбирає у Суркіса "Динамо"

Суркіс покликав Ющенка до себе у гості


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування