Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єльяшкевича викликають розповісти все про Кучму й Суркіса

Четвер, 10 березня 2005, 16:49
Міністерство внутрішніх справ планує запросити в Україну колишнього народного депутата Олександра Єльяшкевича й помічника народного депутата Сергія Головатого (прізвище помічника депутата не було назване - ред.), на яких раніше в Україні було скоєно напад.

Про це на брифінгу в МВС заявив заступник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль.

За його словами, МВС, зокрема, має намір взяти свідчення в Єльяшкевича, для того, щоб якнайшвидше закрити цю справу, яка, за його словами, тягнеться вже багато років. При цьому Москаль підкреслив, що тепер для Єльяшкевича немає загрози життю на території України.

Москаль підкреслив, що сьогодні МВС зацікавлене в тому, "щоб поставити крапку у всіх цих справах, для того, щоб не
нести цей багаж далі", повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

***

Заступник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль заявляє про причетність працівників закарпатської міліції до викрадення виборчої документації під час виборів мера Мукачевого.

Про це заступник міністра повідомив на прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів. "В мене немає сумнівів, що до викрадення бюлетенів причетні працівники закарпатської міліції", - заявив він.

За словами Москаля, поки що не встановлено, хто саме викрав виборчі бюлетені під час виборів мера Мукачевого. При цьому заступник міністра відзначив, що та людина, на яку списувалося викрадення бюлетенів, встановлена.

Ця людина, за словами Москаля, вказує на конкретних людей, які заплатили їй гроші за те, щоб вона взяла відповідальність на себе, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Як заявив Москаль, цій людині було сплачено 1000 доларів, а оскільки вона є бомжем, то готова взяти на себе відповідальність за все, що завгодно.

Москаль також повідомив, що в даний час розслідуванням цієї справи займається нове керівництво закарпатської міліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування