Генпрокуратура встановить, чому голова району застрелився з рушниці

П'ятниця, 11 березня 2005, 13:56
Генеральна прокуратура розслідує обставини самогубства колишнього голови Баштанської районної державної адміністрації Миколаївської області Володимира Артеменка, який у четвер ранком застрелився з мисливської рушниці.

Про це повідомили ЛІГАБізнесІнформ у прес-службі Генпрокуратури.

За результатами розслідування прокуратурою Миколаївської області буде ухвалено рішення про порушення або непорушення кримінальної справи за фактом цього самогубства.

При цьому в ГПУ відзначають, що в цей час вивчається обстановка в області в цілому, яка склалася останнім часом і була "неспокійною".

Прес-служба нагадує, що в четвер Генпрокуратурою була порушена кримінальна справа щодо колишнього прокурора Баштанського району Миколаївської області Ігоря Шевчука.

У ГПУ не виключають, що під час розслідування цієї справи може бути отримана необхідна інформація й для розслідування обставин самогубства Артеменка.

Про можливі причини самогубства Артеменка в ГПУ поки не кажуть. За даними "України кримінальної", справжні причини самогубства колишнього чиновника, найімовірніше, варто шукати в сфері кредитно-фінансових відносин покійного й опікуваних ним комерційних підприємств регіону.

Покійний, за словами тих, хто його знав, не тримав обіцянки з боргових зобов'язань.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...