Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПІНЧУК НЕ ЗРОЗУМІВ ТИМОШЕНКО - він не зможе доплатити за "Криворіжсталь"

П'ятниця, 11 березня 2005, 14:29
Запропонована урядом схема доплати власниками за сумнівно приватизовані підприємства не буде стосуватися "Криворіжсталі".

Про це сказала прем’єр Юлія Тимошенко журналістам після бізнес-форуму в п’ятницю.

"Криворіжсталь" забирає суд, бо це була крадіжка", - сказала Тимошенко.

Як відомо, у п’ятницю зранку під час бізнес-форуму вона сказала, що уряд "розглядає схему дооцінки" сумнівно приватизованих стратегічних підприємств з тим, щоб за них доплачували нинінші власники.

У свою чергу акціонер "Криворіжсталі" Віктор Пінчук заявив журналістам, що сприйняв заяву Тимошенко про доплату як таку, що стосується і "Криворіжсталі".

На питання журналістів, що доплата не стосуватиметься "Криворіжсталі", Пінчук сказав: "Я таких заяв не чув, а якщо вони й були, то розходяться з тим, що сьогодні говорила прем'єр".

Коментуючи проведення бізнес-форуму, Пінчук сказав: "Загалом я за діалог".

"Сьогодні звучали здорові і правильні месіджи", - додав Пінчук.

На питання про доплату за підприємства, які дооцінить уряд, Пінчук запропонував "знаходити компроміс в інтересах країни".

Для прикладу він звернувся до журналіста: "От ти купив квартиру рік тому за 500 доларів квадратний метр, а насправді воно тоді коштувало 700 доларів за метр. Ціни виросли і зараз коштує 2 тисячі. То скільки ти доплачуєш - 200 або півтори тисячі?"

Також Пінчук повідомив, що "зараз великий український бізнес зацікавлений не стільки в зароблянні грошей, скільки в участі у будівництві країни", зокрема, фінансуванні соціальних програм.

"Українська правда"

Читайте також:

Тимошенко заявляє про новий переділ власності, її міністри сплять на диванчику

ТИМОШЕНКО ПРОПОНУЄ ДОПЛАТУ ЗАМІСТЬ РЕПРИВАТИЗАЦІЇ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування