Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарута не розуміє, як він опинився з 1 мільярдом у списку "Форбс"

П'ятниця, 11 березня 2005, 16:10
Керівник "Індустріального союзу Донбасу" Сергій Тарута вважає некоректними дані, оприлюднені в журналі "Форбс", який поставив його на 620 місце у світі за багатством з капіталом 1 мільярд доларів.

Тарута повідомив журналістам, що методика оцінювання капіталу йому невідома.

Водночас Тарута сказав, що власність "Індустріального союзу Донбасу" може бути навіть дорожче 1 мільярда доларів, однак неправильно приписувати всі ці гроші йому.

"У мене є партнери", - сказав Тарута. На питання, хто це, він сказав: "Думаю, буде неправильно називати їх без їх згоди. Це два основних партнери, а також друзі по життю".

Тарута також висловив припущення, що висока оцінка українських бізнесменів пояснюється тим, що "загальний клімат в Україні став краще, і оцінка капіталізації зросла".

Але він запевнив, що "ніяких рахунків, на яких лежить 1 мільярд доларів, у нас немає".

На питання, чи приємно йому потрапити у список "Форбс", бо це вперше українські бізнесмени опинилися у цьому переліку, Тарута сказав: "Я скромний по життю".

Тарута повідомив, що у 2004 році оборот "ІСД" склав 12 мільярдів гривень, а консолідований прибуток - трохи більше 2 мільярдів.

Він додав, що зараз основні інвестиції "ІСД" спрямовує в металургію.

Тарута дав цей коментар під час бізнес-форуму за участю Ющенка. Тарута сказав, що "виступи на цьому заході відкриті", водночас "у влади є дефіцит професійних кадрів".

"Українська правда"

Читайте також:

АХМЕТОВ, ПІНЧУК ТА ТАРУТА УВІЙШЛИ ДО СПИСКУ СВІТОВИХ МІЛЬЯРДЕРІВ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування