Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Секретаріат Ющенка буде боротися з темниками, які знайде

Субота, 12 березня 2005, 15:11
"Секретаріат президента України не буде продукувати темники й не буде вказувати ЗМІ на актуальність або важливість висвітлення тієї або іншої теми".

Про це йдеться в заяві заступника держсекретаря України Маркіяна Лубківського, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Як йдеться в документі, "темники були потрібні владі для того, щоб, з одного боку, жорстко контролювати інформаційне поле України, а з іншого боку - показувати владу краще, ніж вона є".

"Інакше кажучи, створювалися міфи, кожен день нав'язували українським громадянам".

"Секретаріат президента, керуючись у своїй діяльності принципами свободи слова й вільного функціонування ЗМІ, і не маючи намірів прикрашати або відбілювати нову владу, що користується безпрецедентно високим рівнем довіри в людей, не вимагає темників. Це наша принципова позиція, від якої ми не відступимо", - говориться в заяві.

"З іншого боку, - відзначає Лубківський, - ми не боїмося критики з боку ЗМІ. Критика має бути. Вона буде служити нам своєрідним орієнтиром і тільки буде стимулювати поліпшувати свою роботу".

Секретаріат президента в особі Лубківського звертається до всіх українських засобів масової інформації із закликом "негайно сигналізувати секретаріату про можливі випадки тиску з боку влади всіх рівнів на журналістів".

"Кожен такий випадок не залишиться без уваги секретаріату президента ", - говориться в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...