Тимошенко більше не займається спортом

Неділя, 13 березня 2005, 17:19
Юлія Тимошенко через напружену роботу прем’єр-міністром закинула заняття спортом.

На питання журналістів про свій неробочий час Тимошенко сказала: "Нічого радісного я повідомити не можу. Мені ненормально про це говорити, бо я можу втратити авторитет серед жінок, якщо скажу, скільки сплю і що спортом я, на жаль, не займаюся".

За словами Тимошенко, через завантаженість роботою "не залишається часу поспілкуватися з родиною".

"Але я переконана, що ці речі є тимчасовими. У нас є десь півроку, щоб розгребти основні проблеми. Ми не втрачаємо в головному - ми віримо в результат і пожертвували всім чим є", - сказала вона.

Міністр фінансів Віктор Пинзеник також розповів, що коли він пізно ввечері виходить з будинку уряду, прапорщик у телефонну трубку повідомляє: "Пішов передостанній". "Здогадайтеся самі, хто останній", - додав Пинзеник.

Водночас присутній на прес-конференції віце-прем'єр Микола Томенко зазначив, що серед "значної частини попередньої бюрократії поширився синдром хвороби і відпусток".

"Це тиха контрреволюція", - сказав Томенко.

Кабінет міністрів Тимошенко назвала "прекрасною командою", де "дві жінки (вона і Оксана Білозір) і велика кількість сильних чоловіків".

Однак, коментуючи конфлікт з міністром юстиції Романом Зваричем, Тимошенко сказала, що 3 мільйона тон нафти, які хотіла реекспортувати фірма, де працює дружина Зварича – це була "міжурядова нафта, яку мала отримати Україна для завантаження своїх заводів".

"Цю нафту збиралися реекспортувати і заробити 100-120 мільйонів. (…) Міністерство економіки та уряд одноголосно виступили за зупинення цієї оборудки", - додала Тимошенко.

"Я не хочу нікого критикувати персонально, і не хочу іти на стежку, на яку нас штовхають – стежку конфліктів – але якщо ми бачимо, що іде велика корупційна стежка, уряд жорсткою рукою це припинятиме", - додала Тимошенко.

На питання, чи треба в Україні запровадити спеціальну квоту для представництва жінок у владі, Тимошенко сказала: "Я вірю, що наші (жінки) настілки сильні, що не потребують спеціальних програм, і їх інколи треба стримувати".

Вона висловилася за те, "щоб кожна жінка спрямувала сили для досягнення мети – чесної, заможної, духовної України". "І якщо це буде зроблено – жодна фортеця не встоїть", - додала Тимошенко.

На питання, чи будуть урядовці дотримуватися посту, Тимошенко засміялася і сказала: "Ми уже постуємо. Причому системно".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування