Футболісти просять Ющенка врятувати "Динамо". Кравчук співає "Разом нас багато"

Понеділок, 14 березня 2005, 13:46
Ветерани київського "Динамо" та його нинішні гравці направили до президента України Віктора Ющенка відкритого листа з проханням захистити клуб і його керівництво.

В листі йдеться про великий вклад президента Федерації футболу України Григорія Суркіса та президента футбольного клубу "Динамо" (Київ) Ігоря Суркіса у розвиток клубу.

"Наш життєвий і спортивний досвід дозволяє нам справедливо оцінити щире служіння київському "Динамо" братів Суркісів. Всі свої зусилля, час і душу вони віддають збереженню і зміцненню авторитету українського футболу в світі", - цитує лист УНІАН.

"Нас особливо обурює, що невиважені заяви на адресу клубу у нас в Україні, підштовхують окремих чужинців до брудних зазіхань на відомий у всьому світі динамівський бренд. Це спровокувало спробу піддати сумнівну життєздатність і ефективність менеджменту ЗАТ "ФК "Динамо" (Київ)", - зазначається в листі.

Підписанти листа сподіваються, що "влада виявить мудрість і припинить потурання спробам дискредитувати ім'я славетного клубу заради химерної справедливості і покладе край беззаконню".

Лист підписали 73 футболісти. Серед них Олег Блохін, Леонід Буряк, Андрій Биба, Анатолій Дем'яненко, Йожеф Сабо, Олексій Михайличенко, Олександр Заваров, Володимир Мунтян, Олександр Шовковський, Віталій Рева, Віталій Косовський, Сергій Ребров та інші.

Разом з тим, у неділю ввечері після завершення матчу на першість країни між "Динамо" (Київ) та ФК "Оболонь" голова наглядової ради ЗАТ "Футбольний клуб "Динамо" (Київ) Леонід Кравчук оголосив про створення комітету порятунку футбольного клубу.

"Я очолив цей комітет", - сказав Кравчук.

Як повідомляє "Чемпіон", Кравчук вийшов на поле стадіону у синьо-білому динамівському шарфику і прокричав: "Нас багато і нас не подолати. "Динамо"! "Динамо!".

21 лютого Печерський районний суд Києва наклав арешт на пакет акцій ЗАТ "Футбольний клуб "Динамо" (Київ)". 9 березня цей же суд спочатку зняв арешт з 98,71% акцій ЗАТ "Динамо" (Київ), а потім заарештував усі 100% акцій клубу.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...