До Ющенка прийшли 20 олігархів і посол Росії

Понеділок, 14 березня 2005, 16:27
Президент України Віктор Ющенко в понеділок зустрівся з представниками великого російського бізнесу.

Як розповіла журналістам прес-секретар президента Ірина Геращенко, зустріч проходила з ініціативи Віктора Ющенка, повідомляє ІА "Новости-Украина".

"Ми дуже цінуємо роль російського бізнесу на Україні. Однак привітаємо прихід будь-якого бізнесу, незалежно від географії", - передала слова президента Геращенко.

Вона сказала, що президент "щотижня проводить зустрічі з представниками бізнесу".

На зустрічі з представниками російських ділових кіл президент відзначив, що "частка закордонних інвестицій на кожного українця становить близько 160 доларів". "Це ненормальне явище", - передала слова президента Геращенко.

Вона відзначила, що президент України висловив зацікавленість у приході російських компаній на український ринок. За словами прес-секретаря, на зустрічі також піднімалося питання про двосторонні відносини.

"Росія - наш стратегічний партнер, і нова команда не буде шкодувати часу, щоб донести російській стороні нашу доброзичливу позицію", - сказала прес-секретар. Вона відзначила, що зустріч нагадувала хороший відвертий діалог.

Як повідомляє агентство, на зустрічі з українським президентом були присутні близько 20 представників великого російського бізнесу, а також надзвичайний і повноважний посол Росії в Україні Віктор Чорномирдін.

У той же час, російська газета "Ведомости", яка повідомляла про зустріч, називала прізвища одинадцяти найбільших російських підприємців, запрошених до Ющенка.

Читайте також:

ЮЩЕНКО ЧЕКАЄ В ГОСТІ РОСІЙСЬКИХ ОЛІГАРХІВ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування