Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хмара передумав залишати Тимошенко. До неї приєднаються ще 10 осіб?

Понеділок, 14 березня 2005, 17:07
Лідер фракції БЮТ Олег Білорус заявляє, що ніхто з членів фракції не планує з неї вийти, навпаки – у вівторок чисельність БЮТ збільшиться.

В інтерв’ю Білорус підкреслив, що ситуація у фракції нормальна, повідомляє УНІАН.

Він розповів, що мав розмову зі Степаном Хмарою, і той запевнив, що не планував і не планує писати ніяких заяв про вихід із фракції.

"Я з ним розмовляв, мав довгу дружню розмову, він завтра буде на засіданні фракції і все буде нормально", - підкреслив Білорус.

За його словами, на засіданні фракції у вівторок, в якому братиме участь прем'єр Юлія Тимошенко, серед іншого буде обговорюватись питання про входження нових членів у фракцію. Він нагадав, що було близько 50 депутатів, які виявили бажання вступити у фракцію.

Водночас, Білорус сказав, що фракція прийняла рішення не перевищувати певну межу чисельності фракції. "Ми нарощувати фракцію будемо в межах 30-35 чоловік. Сьогодні вже маємо 24, завтра буде більше, ми будемо дуже зважено підходити до прийому. Нам кількість заради кількості непотрібна", - сказав Білорус.

Він при цьому підкреслив, що фракція братиме на себе відповідальність за щойно прийнятих людей, ще більше вона відповідає за тих, "хто пройшов вогонь і опозицію, тому проблему 2006 року ми розглядаємо з точки зору фракції, а не бажаючих до неї увійти".

Він також зауважив, що нові члени фракції будуть з числа позафракційних, а на сьогоднішній день фракція не підписувала жодних угод з іншими депутатськими групами.

Раніше в понеділок джерело у фракції повідомило, що на засіданні планується обговорити проблему ймовірного виходу з її складу деяких депутатів, незгодних з політикою керівництва фракції.

Як повідомлялося, деякі члени фракції БЮТ не погоджувалися з тим, що до її складу приймають депутатів, які підтримували на президентських виборах екс-прем'єра України Віктора Януковича.

Зокрема, на знак протесту проти прийнятої політики розширення фракції її ряди мав намір залишити Степан Хмара та деякі інші депутати.

Читайте також:

Від Тимошенко підуть старі кадри. Через Януковича

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування