Волков каже, що безмозглі готують Ющенку "братню могилу"

Вівторок, 15 березня 2005, 13:46
Депутат Олександр Волков вважає неправильним створення передвиборчого блоку з партії "Народний Союз Наша Україна", БЮТ і Народної партії Литвина.

"Це буде не блок, а братня могила!", - сказав Волков у коментарі "Українській правді".

"Я не бачу у такого блоку перспективи подолання серйозного бар’єру – тобто 50"%, - додав Волков.

Як відомо, про ідею створити блок з партії "Народний Союз Наша Україна", БЮТ і Народної партії Литвина заявив сам Ющенко, а Волков є політиком, близьким до Юлії Тимошенко.

За словами Волкова, партія Ющенка "Народний Союз Наша Україна" має іти на вибори окремо, а Блок Юлії Тимошенко – окремо, і, можливо, в коаліції з Народною партією Литвина.

"Для "Народного Союзу Наша Україна" блок з БЮТ і Литвином нічого не додає. У цієї партії є 30-35% і рейтинг цей не зросте. Бо такий твердий електорат Ющенка", - сказав Волков.

За його словами, блок БЮТ і Народної партії "має діяти в тих регіонах, де позиції Ющенка слабкі – на півдні та сході". "А потім у парламенті "Народний Союз Наша Україна" і БЮТ з Народною партією об'єднаються", - сказав Волков.

"У Юлі багато шансів поборотися з соціалістами і комуністами в цих регіонах. За останні місяці у Юлі значно скоротився негативний рейтинг – з 50% до 28-30"%, - сказав Волков.

На питання, звідки такі дані, він сказав: "Наша партія "Демократичний союз" проводить свою соціологію".

Волков також розкритикував процес створення партії "Народний Союз Наша Україна". "На місцях нічого не робиться, а якщо робиться, то неправильно. Мозків ні хєра немає!", - емоційно заявив Волков.

На питання, за яким виборчим списком він збирається балотуватися до наступного парламенту, Волков сказав:

"Точно не за списком "Народного Союзу Наша Україна". Я поважаю Романа Безсмертного як людину, але не бачу його як лідера партії. Президентська виборча кампанія показала, що Ющенко був змушений поміняти його на посаді голови штабу. Тепер бумеранг повертається".

"Українська правда"

Читайте також:

СТВОРИЛИ ПАРТІЮ ЮЩЕНКА. Вона іде на вибори з Тимошенко і Литвином і більше ні з ким


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування