Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Григоришин заявляє, що Суркіс хоче розпустити "його команду"

Вівторок, 15 березня 2005, 17:05
Керівництво ФК "Динамо" Київ готує ґрунт для розпуску клубу, у випадку якщо події навколо акцій клубу будуть розвиватися за негативним для братів Суркісів сценарієм.

Про це повідомив у вівторок бізнесмен Костянтин Григоришин в інтерв'ю журналістам, повідомляє його прес-служба.

"Я здивований і стурбований тим, що футболістів і громадськість відкрито готовлять до того, що із приходом нових власників, футболістам доведеться піти в інші команди. Мені повідомили, що найближчим часом клуб призупинить контракти з футболістами й надасть їм статус вільних агентів. Це значить, що в будь-який час футболісти зможуть піти з "Динамо" у будь-яку іншу команду", - сказав він.

"Все це свідчить про те, що на догоду власним інтересам сьогоднішнє керівництво клубу готове не тільки використати вболівальників, маніпулювати громадською думкою, але й ліквідувати команду", - додав Григоришин.

Він також сказав, що має намір "будувати більш відкриті стосунки з вболівальниками, викорінити корупцію в українському футболі, заснувати вибори президента клубу вболівальниками".

Він також назвав "фарсом" створення "комітету порятунку клубу" на фоні дій сьогоднішнього керівництва щодо розпуску "Динамо". "Сьогодні не треба рятувати клуб, сьогодні треба перестати втягувати футболістів й уболівальників у суперечки між акціонерами. Суперечки між акціонерами має вирішувати суд", - сказав Григоришин.

Він також висловив сумнів, що брати (Суркіси) вкладали свої особисті гроші в клуб. "Навіть під емісію акцій, проведену з безліччю порушень закону, вони в основному вносили не гроші, а якісь майнові права. Навіщо тоді брехати вболівальникам, що емісія покликана поліпшити фінансове становище клубу, залучити кошти для розвитку інфраструктури й посилення складу команди?", - запитав Григоришин.

Він також висловився проти перетворення телевізійних трансляцій матчів в "90-хвилинки ненависті". "Мені як вболівальнику вчора було дуже неприємно дивитися трансляцію матчу з "Оболонню". І справа не тільки в тому, що моя команда програвала під час матчу. Я був розчарований відверто пропагандистськими коментарями трансляції на каналі СТБ. Коментатори навіть не намагалися стежити за подіями на полі, нав'язуючи телеглядачу однобоке бачення ситуації навколо клубу "Динамо", - говорить він.

"Я вчора згадував гори помаранчевих стрічок перед входом на Республіканський стадіон, які зірвали з уболівальників перед матчем Ліги Чемпіонів "Динамо-Рома". Тоді, клуб аргументував свої дії неприпустимістю політизації футболу, і я розумів цю позицію. Сьогодні... у господарський конфлікт втягуються вболівальники, футболісти... Це типова політика маніпулювання клубом у своїх особистих інтересах", - говорить Григоришин.

Раніше, Григоришин висловив намір ініціювати відкриті вибори президента ФК "Динамо" (Київ) вболівальниками. Він також висловився за відкриту бізнес-політику клубу, проведення аудиту ФК "Динамо" однією з великих міжнародних аудиторських компаній, трансформацію клубу із закритого акціонерного товариства у відкрите.

"Українська правда"

Читайте також:

На мітинг "Динамо" принесли надувну ляльку Григоришина, Суркіс згадав, як плакав

Томенко на 90% погодився з Суркісом. Справу "Динамо" передали силовикам

Футболісти просять Ющенка врятувати "Динамо". Кравчук співає "Разом нас багато"

"Динамо" готове захищатися від Григоришина за кордоном

Що робити з "Динамо" вирішить Ющенко

АРЕШТОВАНО 100% АКЦІЙ "ДИНАМО". СУРКІС РАДІВ НЕ ДОВГО

ГРИГОРИШИН ДОТРИМАВ СЛОВО І ВІДБИРАЄ "ДИНАМО" У СУРКІСА

Томенко розповість Ющенку, як Григоришин відбирає у Суркіса "Динамо"

Суркіс покликав Ющенка до себе у гості

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування