У депутатській групі "Народний Союз Наша Україна" буде під 80 членів

Вівторок, 15 березня 2005, 17:49
До складу депутатської групи "Народний Союз Наша Україна" вже увійшли 40 народних депутатів.

"Одночасно було проголошено про розпуск двох партійних груп, що входили до "Нашої України" - групи "Солідарність" та групи "Разом", - повідомив у вівторок народний депутат Юрій Єхануров.

Єхануров також зазначив, що на засіданні фракції "Наша Україна" у вівторок розглядалось питання про вступ до фракції 13 депутатів, які виявили бажання бути не тільки у фракції, але і в депутатській групі "Народний Союз Наша Україна".

Зокрема, це Василь Бартків, Сергій Бичков, Тарас Довгий, Сергій Іванов, Олексій Козаченко, Олександр Омельченко, Павло Рябікін, Сергій Слабенко, Станіслав Сташевський, Віктор Тополов, Володимир Фіалковський, Володимр Шкляр та Федір Шпиг.

"Наразі ми знаємо і про бажання ще п'ятьох депутатів вступити до "Нашої України", - розповів Єхануров.

Депутат також повідомив, що сьогодні вранці депутатська група ПРП прийняла рішення про саморозпуск і індивідуальне входження до складу депутатської групи "Народний Союз Наша Україна".

"Мова йде про двадцять депутатів, які зараз в Раді збирають підписи про входження до депутатської групи "Народний Союз", - розповів Єхануров.

Як прогнозує депутат, загалом до депутатської групи НСНУ буде входити від 75 до 79 депутатів, повідомляє прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна".

Як відомо, керівником цієї групи було обрано Миколу Мартиненка.

"Найближчим часом буде вирішено питання про координатора фракції "Наша Україна", - додав Єхануров.

***

Партія "Народний Союз Наша Україна" подала установчі документи до міністерства юстиції. Про це у вівторок повідомив голова Центрального виконавчого комітету партії Юрій Єхануров.

"11 березня до Мін'юсту було подано весь перелік документів, що його вимагає стаття 10 Закону України "Про політичні партії", - сказав Єхануров.

Як зазначив депутат, для державної реєстрації партії необхідно було подати не менше десяти тисяч підписів громадян, які мали бути зібрані в двох третинах областей України, автономної республіки Крим, Києва та Севастополя.

"Ми подали перевірених сорок чотири тисячі двісті п'ятдесят п'ять підписів на підтримку рішень установчого з'їзду. А загалом зараз вже є більше дев'яноста тисяч підписів", - повідомив Єхануров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...