Костенко забрав у Ющенка 2 десятки депутатів, але залишається з ним

Середа, 16 березня 2005, 09:40
У парламенті створено фракцію Української народної партії, у яку увійшли 19 депутатів.

Про це на ранковому засіданні парламенту в середу повідомив спікер Володимир Литвин.

Фракцію УНП очолив Юрій Костенко. Уповноваженими представниками фракції стали Валерій Асадчев, Олекса Гудима, Іван Заєць і Володимир Мойсик.

Як заявив Костенко, виступаючи з трибуни, створюючи депутатську фракцію, "УНП заявляє про підтримку виборчої програми президента Ющенка, спрямовану на інтеграцію України в європейське співтовариство та побудову розвиненого громадянського суспільства".

"УНП була, є і буде залишатися надійною опорою президента Ющенка у відстоюванні національних інтересів. Фракція УНП як виразник поглядів патріотичних громадян дбатиме про утвердження в усіх сферах українського суспільства національних пріоритетів", - сказав Костенко.

Литвин також повідомив про входження до фракції УНП Миколи Сидоренка та бютівця Степана Хмари.

Він також повідомив про входження Володимира Мухіна та Миколи Садового до фракції СПУ. Також у цю фракцію перейшов позафракційний Валерій Горбатов.

Перед цим на початку засідання Верховної Ради присягу депутата склали Володимир Пак, Лев Бирюк, Степан Давимука, Михайло Ратушний, Сергій Жижко, Віра Улянченко, Віталій Шевченко, Микола Сидоренко, Юрій Криворучко ("Наша Україна"), а також Володимир Мухін і Микола Садовий (за списком СПУ).

"Українська правда"

КОСТЕНКО ВИХОДИТЬ З "НАШОЇ УКРАЇНИ". У його фракції буде Плющ і Хмара


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування