Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди Костенка відокремляться скрізь. Вони радять Ющенку радіти

Середа, 16 березня 2005, 11:06
Українська народна партія Костенка створила окрему фракцію не тільки у Верховній Раді, але також буде це робити і в обласних радах.

Як розповів лідер УНП Юрій Костенко журналістам, уже створено фракцію партії у Харківській та Рівненській облрадах, також це буде зроблено у Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях.

"Цей процес уже давно відбувається", - сказав Костенко і нагадав, що створення окремих фракцій є вимогою статуту УНП.

Він також розповів, що УНП і далі залишається у "партнерських стосунках" з "Нашою Україною" в підтримці президента Віктора Ющенка.

У свою чергу один із лідерів УНП Валерій Асадчев сказав, що створення окремої фракції вигідне президенту Ющенку, навіть якщо він став членом партії "Народний Союз Наша Україна".

"Президент не може спиратися на одну силу, бо одна партія ніколи не набере більшість голосів. Ми будемо другою серйозною опорою президенту", - сказав Асадчев.

"Крім того, "Народний Союз Наша Україна" створювався неправильно, згори, і саме за ці методи ми критикували свого часу Кучму", - додав Асадчев.

Він також заявив, що "помаранчева революція проходила під національно-демократичними гаслами", тому було б неправильно, щоб представники цієї ідеології зникли з парламенту.

"А ідеологію "Нашої України" важко зрозуміти – там і ліберальні, і навіть ліво-центристські сили", - додав Асадчев.

Асадчев спрогнозував, що загалом до УНП входитиме 30 депутатів. На питання, як УНП братиме участь у парламентських виборах, Асадчев сказав, що це може бути і в блоці з "Народним Союзом Наша Україна", може і в блоці з БЮТ.

"Але у переговорах тепер ми братимемо участь як рівноправний учасник", - додав він.

Як відомо, у середу було оголошено про створення окремої фракції Української народної партії.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування