Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Блохін більше не тренер. Він обрав парламент

Середа, 16 березня 2005, 11:09
Виконком ФФУ прийняв відставку головного тренера національної збірної України Олега Блохіна.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

Раніше в середу під час ранкового засідання Верховної Ради Блохін заявив, що написав заяву про звільнення з посади головного тренера національної футбольної збірної України.

Як відомо, голова Верховної Ради Володимир Литвин оскаржив у суді депутатство Блохіна, який суміщає роботу в парламенті з тренерством збірної. Справа мала розглядатися 10 березня, але була перенесена.

"Нинішній політичний і психологічний, моральний тиск з боку Верховної Ради просто розтоптав біль і радість безсонних ночей, напружених тренувань, особистої фізичної болі від кожної травми наших футболістів", - заявив Блохін.

При цьому він нагадав, що сьогоднішня збірна України очолює відбіркову групу і вперше в історії України має реальні шанси пробитися на чемпіонат світу з футболу.

Блохін заявив, що ухвалив рішення і на минулому тижні написав заяву щодо звільнення з посади головного тренера збірної України.

"Я з біллю в серці передаю естафетну паличку керівництва командою, у якій все моє життя і бажання служити Вітчизні, регламентному комітету. Якщо моя професіональна дільяність на громадських засадах менш благородна, ніж мотиви тих депутатів, які викладають в університетах, займаються науковою та творчою діяльністю, нехай хтось інший на більш законних основах візьме у свої руки національну збірну України з футболу", - наголосив Блохін.

Champion

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування