Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хмара любить Тимошенко як явище природи. Але пішов від неї через авторитаризм

Середа, 16 березня 2005, 11:23
Депутат Степан Хмара вийшов з фракції Блоку Юлії Тимошенко через авторитарні методи керівництва та ігнорування його думки.

"Я не бачив, щоб з моєю думкою рахувалися", - сказав Хмара в коментарі журналістам.

За його словами, він таки зустрівся з прем’єром Юлією Тимошенко, але уже після того, як вирішив піти з БЮТ, і ця розмова не змінила його намірів.

"Вона сказала, що я потрібен команді. Але я не бачу, що це так", - сказав Хмара.

Зокрема, він розкритикував рішення уряду щодо різкого зниження ввізного мита в рамках програми "Контрабанда – стоп!".

"Я вважаю неправильним, що уряд не провів широкого обговорення щодо змін розміру мита. Це рішення може принести більше шкоди, ніж користі. Бо ми маємо захищати наш ринок, а не відкривати його на всі двері", - сказав Хмара.

Ще однією помилкою Хмара назвав рішення Кабміну ліквідувати Держспоживстандарт. "Це не можна робити, бо до України тоді хлине все що завгодно", - сказав депутат і нагадав, що на початку 1990-х він був розробником закону про Держспоживстандарт.

Хмара також розкритикував прийом у фракцію нових членів. Крім депутата Абдуліна, який перейшов із СДПУ(о), він вважає неправильним рішення про прийом екс-лідера Аграрної партії Михайла Гладія.

"Він двічі був губернатором Львівщини і нічого корисного для області не зробив. Так само як на посаді віце-прем'єра по АПК. Тому його вступ до БЮТ призведе до падіння рейтингу блоку на Львівщині", - сказав Хмара.

Хмара відзначив, що залишається заступником голови партії "Батьківщина". За його словами, чи буде він далі на цій посаді – "побачимо за обставинами".

"Авторитарні методи керівництва і фракцією БЮТ, і "Батьківщиною" не підуть на користь", - сказав Хмара.

Водночас, попри свій вихід з БЮТ, Хмара сказав, що залишається прихильником Тимошенко.

"Для мене головне – чи зрозуміє Юлія Володимирівна свої помилки. Я її дуже люблю, поважаю як унікальне явище в природі", - додав Хмара.

Як відомо, у середу Хмара вийшов із фракції БЮТ і вступив у фракцію Української народної партії.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування