Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справа Гурвіца-Боделана принесла перші жертви

Середа, 16 березня 2005, 15:13
П'ятеро людей госпіталізовано внаслідок бійки між міліціонерами й членами організації "Єдина Батьківщина", яка сталася в середу біля будинку Приморського районного суду Одеси, у якому розглядається справа Гурвіца-Боделана.

Про це Українським Новинам
сказав представник Управління внутрішніх справ в Одеській області.

З його слів, понад 20 членів організації намагалися пройти в будинок суду.

"Міліціонери намагалися зупинити членів організації, але вони чинили опір, у результаті чого зав'язалася бійка", - сказав представник.

Зараз будинок суду пікетують понад 3 тисячі осіб.

Серед пікетників-прихильників мера Одеси Руслана Боделана є також депутати Одеської міської ради, які взяли участь у зборах депутатів, що відбулися ввечері у вівторок, 15 березня.

У середу 16 березня о 9 годині ранку близько 500 чоловік почали пікет Приморського райсуду Одеси на підтримку нардепа Едуарда Гурвіца, ще 500 - на підтримку мера Одеси Боделана.

В цей день суд розглядає скаргу Гурвіца на рішення Одеської міської територіальної виборчої комісії №201 від 3 квітня 2002 року, відповідно до якого перемогу на виборах мера Одеси-2002 здобув Боделан.

Приморський райсуд Одеси 14 березня задовольнив ще одну скаргу Гурвіца на рішення Жовтневого райсуду Одеси, прийняте 20 травня 2002 року, яке відхиляло позов Гурвіца про визнання недійсними результатів виборів мера 2002 року, на яких переміг Боделан.

До суду Гурвіц звернувся 11 березня.

У травні 2002 року Жовтневий районний суд Одеси відмовився задовольнити позов Гурвіца про визнання недійсними результатів виборів 2002 року.

Рішення було визнано таким, що не підлягає оскарженню.

Читайте також:

Гурвіц хоче відібрати в Боделана крісло мера Одеси


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування