Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Григоришин для Суркіса - лялька. А з Медведчуком у нього різні прізвища

Середа, 16 березня 2005, 20:55
Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс називає Костянтина Григоришина несамостійним гравцем і обіцяє, що той ніколи не отримає "Динамо".

Про це він заявив на прес-конференції у середу.

На питання, як він ставиться до того, що суд у справі "Динамо" перенесено на 21 вересня, Суркіс назвав це "затягуванням процесу".

"Але в мене гарна нервова система. У мене, і в мого брата, і Леоніда Макаровича, і всіх людей, яким дороге ім'я київського "Динамо", - додав він.

"Незрозуміло, із чого суддя видумала європейську конвенцію, як мені сказали адвокати, що на сьогоднішній день жодна країна, де були представлені акціонери, у тому числі компанія "Пасифік", у цю конвенцію не входить. Її потрібно було відстрочка часу", - зазначив Суркіс.

Він назвав Григоришина "куклою".

"Тому що він дійсно лялька в чужих руках. Виконує чиєсь бажання, маніпулює громадською думкою і має можливості виходити на УНІАН і говорити, що Суркіс розпускає його команду. Не доживе ця команда до того, щоб в неї був такий керівник", - зазначив Суркіс.

"Більш за все, він має від когось доручення будоражити громадську думку. Від кого - ми найближчим часом будемо знати. Головний фігурант питання вийде на авансцену. Чи фігуранти. Ви його побачите. Єдине, що я можу вам пообіцяти – цей клуб не буде власністю Григоришина", - додав президент ФФУ.

Суркіс також спростував, що на матчі з "Ромою" зривали помаранчеві пов`язки.

"Ви знаєте нічого не зривали – це наскільки мені відомо. Більш того, я вам скажу відверто. На той момент, якраз розглядалося питання, щоб висадився десант на стадіоні і зайняв місця під час матчу з "Ромою" в біло-блакитних футболках і відповідно були б певні лозунги, але керівництво київського "Динамо" на це не пішло", - зазначив він.

"Я вас скажу відверто, що я на цьому матчі не чув "здравиці" з нагоди перемоги київського "Динамо", але прізвище Ющенко у ревучого стадіону чулося набагато частіше, ніж вигуки з нагоди перемоги "Динамо". Всі пройшли на стадіон, хто хотів. В будь-якому одязі, з шарфиками чи пов`язками", - додав Суркіс.

Президент ФФУ також заперечив, що він відмовився прийти на телеефір компанії "Ера", запитавши, куди журналіст звертався з цією пропозицією.

Журналіст сказав, що в прес-службу київського "Динамо". На що Суркіс відповів, що він не працює в "Динамо" і також не є адвокатом клубу, а також наголосив, що "Ігор і Григорій – різні люди, так само як Суркіс і Меведчук – різні прізвища".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування