Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін в гостях у Ющенка зустрінеться з Тимошенко

Четвер, 17 березня 2005, 10:24
Президент України Віктор Ющенко зустрінеться в Києві з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним в суботу, 19 березня.

Про це повідомляє прес-служба президента

Програма робочого візиту російського президента передбачає переговори з українським колегою віч-на-віч. Також Путін проведе зустрічі з головою Верховної Ради Володимиром Литвином та прем’єр-міністром Юлею Тимошенко.

Український та російський президенти візьмуть участь у відкритті "Внешторгбанку (Україна)". Після закінчення програми візиту передбачена спільна прес-конференція глав держав.

Як зазначив сам Ющенко, він має намір в ході майбутньої зустрічі з Путіним запропонувати підписати ряд міждержавних угод, які стосуються спрощеної процедури одержання громадянства та перетину кордону.

В інтерв'ю російським журналістам перед візитом Путіна до України, Ющенко назвав серед тем майбутніх переговорів функціонування газового консорціуму, зону вільної торгівлі в рамках єдиного економічного простору, співробітництво в галузі високих технологій.

Віктор Ющенко також не виключив, що буде обговорюватися питання реадмісії – повернення нелегальних біженців, яких, за словами президента, до України потрапляє з Росії до 9 тис. осіб щороку.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування