Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфричу ледь не відрізали частини тіла, а Медведчук не кидав бюлетені на самоскид

Четвер, 17 березня 2005, 17:49
Звинувачення на адресу колишнього голови адміністрації президента, лідера СДПУ(о) Віктора Медведчука щодо можливості причетності до фальсифікацій під час президентських виборів, є "повним абсурдом" заявив народний депутат Нестор Шуфрич (фракція СДПУ(о)).

Про це він заявив в інтерв'ю УНІАН, коментуючи допит Медведчука в Генпрокуратурі. Також Шуфрич відкидає звинувачення і на свою адресу.

За його словами, він не здивується, якщо "хтось скаже, що Медведчук особисто завантажував самоскид, куди складав бюлетені, гроші і відомості про те, як підкуповували когось".

Він зазначив, що, "якщо мова іде про той самоскид, який тоннами вивозив гроші, бюлетені з АП, то я думаю, що це приблизно те, що мене зараз звинувачують, що я вдарив своєю ногою, стоячи задом, помічника депутата Юрія Кармазіна, і від цього він отримав струс мозку".

Він вважає такі звинувачення безпідставними.

Шуфрич вірить, що Медведчук в середу в Генпрокуратурі "надав вичерпні відповіді, які задовольнили тих, хто його запрошував".

Він зазначив, що "мова іде про юриста номер один, який вже з 1992 року демонструє законослухняність". "Це людина, яка першою задекларувала свої доходи і платить податки з доходів і яка весь час відстоювала принцип верховенства закону України", - наголосив Шуфрич.

Як зазаначає УНІАН, за деякими даними, прокуратура Голосіївського району Києва порушила кримінальну справу за фактом нанесення депутатом Нестором Шуфричем тілесних пошкоджень головному консультанту Комітету ВР з питань боротьби з оргзлочинністю Павлу Барнацькому.

Барнацький розповів, що 6 жовтня 2004 року біля павільйонів "Експоцентру України", де була знайдена велика кількість антиющенківської поліграфічної продукції після словесної полеміки Шуфрич "ударив черевиком" йому по гомілці. Він також зазначив, що отримав кілька ударів по спині та голові. Шуфрич цей факт спростовує.

Водночас Шуфрич має намір звернутися до СБУ порушити кримінальну справу за фактом замаху на його життя 6 жовтня 2004 року депутатом Юрієм Кармазіним і його помічниками.

Шуфрич повідомив, що 6 жовтня його штовхнули у вітрину депутат Кармазін і його помічники, і якби не колеги-депутати з фракцій СДПУ(о) і "Регіонів України", то йому (Шуфричу) склом вітрини, що розбилася, "могло відрізати якісь частини тіла або навіть убити".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
07:33
Ракетний удар: ворог атакував енергооб’єкти у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
Усі новини...