Костенко скаржиться на адмінресурс Безсмертного

П'ятниця, 18 березня 2005, 12:30
Лідер УНП Юрій Костенко заявляє, що представників його партії примушують вступати до новоствореного "Народного Союзу Наша Україна".

Про це він розповів в інтерв’ю "Львівській газеті".

"Що стосується організаційної роботи, то, попри заяву пана Безсмертного про невикористання адміністративного ресурсу, ми вже тепер спостерігаємо, як членів УНП, зокрема, голів деяких районних організацій, намагаються змусити вступити до “Народного Союзу Наша Україна", - зазначив Костенко.

Він назвав такі стосунки "не партнерськими" і "не демократичними" і пообіцяв інформувати про випадки тиску пресу, аби "привчити нову владу діяти демократично".

"Не її прерогативи вказувати, на який мітинг ходити чи куди вступати. Ще згадав, у областях ми натрапляємо на дуже цікаві випадки, коли вчорашні представники влади, які нині "перефарбувалися” в помаранчевий колір, першими стають активістами нової партії", - додав Костенко.

За його словами, якщо така тенденція не зникне, то 2006 року перед виборцями постануть ті ж обличчя, що й 2002-го.

На питання, чи слід розуміти, що УНП уже за жодних умов не вступить до нової провладної партії, Костенко відповів, що уже є рішення з’їзду і він не розпускатиме найбільш структуровану в Україні партію.

Щодо можливої участі в одному блоці з Народним Союзом, БЮТ і партією Литвина, лідер УНП відповів, що все стане зрозуміло у вересні-листопаді.

Читайте також:

Партія Ющенка буде без адмінресурсу, але з контролем на паскудство

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування