Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз готовий об'єднуватися. Шляхом вливання

Субота, 19 березня 2005, 13:32
На парламентські вибори 2006 року Соціалістична партія України має намір іти самостійно, заявив її лідер Олександр Мороз.

"Наша партія йтиме на вибори, скоріше за все, самостійно. Хоча в нас є 5-6 партій, які хочуть до нас приєднатися, але в нас може бути це об'єднання тільки у формі вливання в партію", - заявив Мороз у суботу в Дніпропетровську, де він взяв участь у зборах депутатів рад всіх рівнів Дніпропетровської області.

Мороз зазначив, що хоче послухати думку депутатів про майбутню політичну реформу в країні, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За словами голови облради Миколи Швеця, делегати від Дніпропетровської області всеукраїнських зборів органів місцевого самоврядування, що пройдуть в Києві 23 березня, мають намір внести понад 10 пропозицій про зміну законодавства з місцевого самоврядування.

В той же час біля стін театру ім. Шевченка, в якому проходили збори депутатів, зібралося близько 20 прихильників організації Конгресу українських націоналістів.

Вони вимагають негайної відставки Швеця, який "веде антиукраїнську діяльність" і "роздув штати Дніпропетровської облдержадміністрації".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування