Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не знає про плани Червоненка щодо купе, але знає про схему Кучми

Субота, 19 березня 2005, 15:42
Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що підвищення цін на залізнодорожні квитки для пасажирів торкнеться лише вагонів класу СВ.

"Для пасажирів тарифи не будуть вище. Можливо, підвищення стосується тільки СВ", - сказала Тимошенко журналістам.

На уточнююче питання, чи будуть підняти ціни на купейні місця, Тимошенко сказала: "Купе – думаю, що ні. Те підвищення, про яке я знаю, може стосуватися тільки СВ".

Як відомо, раніше у суботу міністр транспорту Євген Червоненко говорив про підвищення цін також і на місця в купейних вагонах.

Водночас Тимошенко повідомила журналістам про підвищення тарифів на вантажні перевезення.

За її словами, головний обсяг продукції, який перевозиться залізницей – це "руда, метал, хімія, цемент – тобто ті товари, які виробляли підприємства, наближені до Кучми".

"І мене здивувало порівнення наших тарифів з тарифами в Росії, де всі енергоносії дешевше. Наші тарифи в три рази нижче ніж у Росії. І я не кажу, наскільки вони нижче ніж в ЄС", - сказала Тимошенко.

"Мене цікавить, хто влаштував в Україні це перехресне субсидіювання?!", - обурено заявила Тимошенко. За її словами, через ці низькі тарифи "Укрзалізниця" жила на кредитах та "займалася руйнування себе – а ці галузі жили на надприбутках".

Українська правда

Читайте також:

Червоненко показав фото Пінчука, Ахметова і Тарути, які заважають вичищати гній


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування