Представляти Ющенка буде Терьохін, прізвище якого сподобалося Путіну

Субота, 19 березня 2005, 18:42
Спецпредставником президента Віктора Ющенка з питань Єдиного економічного простору призначений міністр економіки Сергій Терьохін.

"Проблематикою ЄЕП від України буде займатися міністр економіки Сергій Терьохін. Я надав йому ще окремий статус спеціального представника президента з цього питання", - повідомив Ющенко на спільній прес-конференції з Володимиром Путіним.

Ющенко сказав, що для України "самим головним і пріоритетним напрямком є створення зони вільної торгівлі". За його словами, зона вільної торгівлі має зняти "всі проблеми з полегшенням торгового режиму, зміни торгового дисбалансу, який ми маємо сьогодні".

Другим напрямком в ЄЕП Ющенко пропонує зробити "формування інфраструктурних проектів".

"Іншими словами, ми повинні підтвердити живучість цієї структури інфраструктурними проектами. Продемонструвати повагу інтересів різних учасників по різним проблемам", - сказав Ющенко.

Путін перепитав у Ющенка, як прізвище людини, яка буде представляти Україну в ЄЕП. Коли Ющенко сказав "Терьохін", Путін пожартував: "Дивіться, від України - Сергій Терьохін, а від Росії - людина з благозвучним прізвищем Христенко".

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування