Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не збирається в еміграцію. Але може зробити такий висновок

Понеділок, 21 березня 2005, 14:44
Прес-служба Партії регіонів спростовує інформацію, поширену деякими засобами масової інформації про те, що лідер партії Віктор Янукович має намір емігрувати із країни.

Як повідомили агентству "Новини-Україна" у понеділок у прес-службі партії, "деякі засоби масової інформації довільно інтерпретували слова Януковича в інтерв'ю щотижневику "Київський телеграф".

За інформацією прес-служби, насправді в інтерв'ю Янукович заявив: "Вибори 2006 року - це моя велика надія. Якщо наше суспільство не дозріло, якщо воно підтримає політику розгулу протизаконня, порушення прав людини, виходить, у цій країні неможливо буде жити. Я зроблю для себе такий висновок".

Відповідаючи на пряме запитання про те, чи залишить він Україну в такому випадку, Янукович сказав: "Можливо, я й виїду. Я не зможу жити в такій країні. Однак такі періоди були в житті багатьох країн. І дуже багато людей, які випробували це на собі. Але зараз, у цей час, я вважаю, що немає ніяких підстав для від'їзду з України. Вважаю, що можна й потрібно боротися. І буду боротися".

"У моєму житті, загалом, був один період, коли мене хотіли вигнати з моєї рідної землі. Я його пережив. Я тоді переміг чиновників, саме тих, які займалися свавіллям у системі правоохоронних органів, у системі правосуддя. Мені це вартувало багатьох років життя, але я витримав цю боротьбу", – додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування