Бродський став частиною Тимошенко

Понеділок, 21 березня 2005, 16:25
Діяльність політичної партії "Яблуко" буде припинено шляхом саморозпуску.

Про таке рішення, ухвалене в суботу, 19 березня на восьмому з’їзді партії в Києві, повідомляє прес-служба партії.

Як зазначає прес-служба, делегати з’їзду підтримали пропозиції керівництва партії про об’єднання з партією "Батьківщина" шляхом саморозпуску "Яблука" та вступу її членів до "Батьківщини", оскільки "політрадою партії ще у січні було прийнято концепцію щодо консолідації демократичних сил України.

З’їзд також доручив керівництву партії провести необхідні консультації щодо механізмів вступу "яблучників" до партії "Батьківщина" та вирішення організаційно-кадрових питань щодо залучення активістів-"яблучників" в центральні та регіональні керівні структури "Батьківщини".

В той же час Юлія Тимошенко підтримала рішення з’їзду "Яблука" щодо злиття з партією "Батьківщина" у своєму привітанні делегатам з’їзду, яке передали зібранню члени фракції БЮТ, нардепи Анатолій Семинога та Андрій Шкіль.

Тимошенко назвала злиття партій "надзвичайно ефективним кроком". Вона також зазначила, що "Яблуко" і "Батьківщина" пов’язують давні партнерські стосунки.

Тому рішення про об’єднання, на її думку, - це "не просто логічне продовження нашого багаторічного партнерства і співпраці, а перехід до нової якості, до концентрації всіх наших ресурсів з метою перемоги на парламентських виборах 2006 року".

За словами Тимошенко, "Батьківщина" дуже цінує "яблучників" як професіоналів та високоморальних людей, патріотів України. "Ми будемо щиро раді працювати з Вами разом, в одній команді", - говориться у привітанні.

"Українська правда"

Читайте також:

Тимошенко надихнула Бродського на "яйця"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...