Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд "підозріло поспішає" вирішити долю "Криворіжсталі"

Понеділок, 21 березня 2005, 21:03
Печерський райсуд Києва може ухвалити рішення щодо об'єднаних в одне провадження двой справ про законність приватизації 93,02% акцій ВАТ "Криворізький гірничо-металургійний комбінат" (КГМК) і "Криворіжсталь" (Дніпропетровська обл.) вже у вівторок.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" Олексій Рєзников, старший партнер фірми "Правіс: Рєзников, Власенко й партнери" (Київ), що представляє інтереси промислово-фінансового консорціуму "Інвестиційно-металургійний союз" (ІМС).

За його словами, "суд підозріло поспішає".

При цьому він пояснив, що в понеділок суд весь день розглядав дану справу, відмовивши в задоволенні ряду заяв.

Юрист не виключив, що рішення по даній справі може бути прийняте вже у вівторок, 22 березня, у ході продовження засідання, що призначене на 10.00.

Як повідомлялося, консорціум "Індустріальна група" (ІГ) у середині 2004 року звернувся в Печерського суду Києва з позовом до Фонду держмайна України, Міністерства промислової політики, Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку (ДКЦПФР), промислово-фінансовому консорціуму "Інвестиційно-металургійний союз" (ІМС) про визнання недійсними актів держорганів і договору купівлі-продажу вищевказаного пакета акцій "Криворіжсталі".

Крім того, народний депутат Ігнатенко й адвокат Назарова подали в Печерський районний суд Києва позови до ФДМ, ДКЦПФР і реєстратора "ІНГ Банк Україна" про визнання недійсним договору купівлі-продажу 93,02% акцій "Криворіжсталі" за підсумками приватизаційного конкурсу.

Конкурс із продажу "Криворіжсталі" оголошений 12 травня 2004 року, його підсумки ФДМ підвів 14 червня того ж року. У цей же день був укладений договір купівлі-продажу між ФДМ й ІМС, що придбав 93,02% акцій за 4260 млн. грн. (близько $800 млн.).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування