Квитки на фінал "Євробачення" вже майже розкуплені. Половина покупців - іноземці

Понеділок, 21 березня 2005, 22:04
Місць на фінал вже практично немає – їх розкупили туроператори і зарезервували для офіційних делегацій.

Лише за понеділок розкупили понад 3 сотні перепусток на пісенний конкурс, половина з них - іноземці. Їх можна замовити телефоном або через Інтернет. По Києву спецваучер доставляють безкоштовно, по Україні - за окрему плату. Зараз квиток на "Євробачення" коштує від 2 до 200 євро.

Від понеділка квитки на пісенний фестиваль "Євробачення" з'явилися в інтернеті.

Ці квитки продаються не через офіційний сайт Eurovision, як обіцяли організатори, а на сайті компанії Olvia.com.ua, яка виграла тендер на продаж квитків на концерти, півфінал та фінал конкурсу.

За правилами третина квітків належить країнам-учасницям, інші бронюють турагентства, дипломати, офіційні делегації та телебачення. Всього ж "Ольвія" - єдина компанія, яка виграла тендер на продаж квитків, - має 67 тисяч місць, 8 тисяч - на фінал, 8 - на півфінал, інші - на 6 репетицій.

Кольорова гамма перепусток на "Євробачення" - від помаранчевого до зеленого. Проте на сьогодні квитків ще немає. У конторі кореспонденту показали лише чорно-білу роздруківку і запропонували спеціальний ваучер, який після 20 квітня у касах Палацу спорту можна буде обміняти на квиток. Продавці переконують – фальсифікацій та спекуляцій не буде.

За матеріалами ICTV

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...