У Зінченка своя цензура, не краща за темники Медведчука?

Вівторок, 22 березня 2005, 09:55
СДПУ(о) заявляє про цензуру обласних ЗМІ з боку секретаріату президента.

Як заявили ЛігаБізнесІнформ у прес-службі партії, у їхнє розпорядження надійшла копія документа, спрямованого на адресу глав районних адміністрацій, міських голів і генеральному директорові обласної державної ТРК "Лтава" Полтавської області.

У документі від імені в.о. першого заступника глави Полтавської облдержадміністрації Іноземцева пропонується щотижня складати огляди всіх ЗМІ з метою інформування секретаріату президента України.

"Аналогічні документи, що виходили у свій час від адміністрації президента Кучми стали тоді причиною скандалів і обвинувачень у тиску на ЗМІ, з боку опозиції й міжнародних організацій", - відзначають у прес-службі.

"Виходить, що обвинувачення вчорашньої опозиції у тому, що "злочинний режим Кучми-Медведчука" встановлює контроль і цензуру в ЗМІ нині виглядає цілковитим абсурдом. Звичайно, новій владі сьогодні не до того, щоб розбиратися в справедливості своїх передвиборчих заяв", - говориться в повідомленні.

"До речі, в 2004 році тираж видань, які регулярно критикували владу, рівно у два рази перевищував тираж газет, які були підконтрольні цій владі", - відзначають представники партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування