ПОРОШЕНКО РАДИТЬ ТУРЧИНОВУ ЗВІЛЬНИТИСЯ З ПОСАДИ ГЛАВИ СБУ?

Вівторок, 22 березня 2005, 12:18
Секретар Радбезу Петро Порошенко вважає, що критикувати президента Ющенка чиновники можуть тільки після звільнення з органів влади.

Про це Порошенко заявив, коментуючи критику з боку глави СБУ Олександра Турчинова рішення Ющенка звільнити першого заступника глави СБУ Олександра Скибинецького.

"Якщо хтось з членів команди президента не згоден з рішеннями президента – він може подати у відставку і критикувати президента", - сказав Порошенко.

За його словами, у Ющенка були підстави звільники Скибинецького, однак він не сказав які.

"Президент, базуючись на інформації, яка є в його розпорядженні, ухвалив рішення про звільнення. Оскільки мова іде про заступника голови спецслужби, підстави такого рішення не завжди оприлюднюються", - сказав Порошенко.

За словами Порошенка, той, хто має доступ до секретної інформації, може переконатися у обгрунтованості рішення про звільнення Скибинецького.

Як відомо, з Турчиновим не було узгоджено рішення про звільнення його заступника Скибинецького. "Вважаю, що звільнення генерала Скибинецького є наслідком інтриг та доносів з боку секретаря Ради національної безпеки і оборони Петра Порошенка", - сказав Турчинов у п'ятницю.

Українська правда

Читайте також:

Порошенко звинувачує главу СБУ в неповазі до Ющенка

Турчинов образився на Порошенка за інтриги


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування