Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма аж "причмокував" від бруду і того, хто з ким гуляв

Вівторок, 22 березня 2005, 12:59
Усі записи колишнього майора державної охорони України Миколи Мельниченка цілком обнародувати не етично, оскільки там є відверто "брудні" фрагменти, вважає глава парламентської комісії з розслідування резонансних справ Григорій Омельченко (фракція БЮТ).

Про це він повідомив в інтерв'ю газеті "Комсомольська правда в Україні", опублікованому у вівторок.

Депутат розповів, що коли він слухав "плівки Мельниченка", то відразу розділив їх на три умовні групи.

"Перша - де мова йде про вчинені злочини чи дії, у яких присутні ознаки злочину; друга - де говорять про політиків; лідери партій обговорюють, як проводити кампанію, відкіля брати гроші на вибори. І третє ... Там такий бруд... Як президент і його оточення називають журналістів, політиків, їхніх дружин; як вони смакують підслухані розмови - хто з ким гуляв, хто з ким спав", - пояснив свою позицію Омельченко.

"Їм це явно робило приємність - вони аж причмокували - це чутно на аудіозаписах", - додав він.

"Ми зрозуміли, що другу і третю групу оприлюднювати просто не етично. Ми віддали журналістам лише ту частину, де мова йде про справжні злочини", - підкреслив депутат.

Записи в кабінеті екс-президента Леоніда Кучми Омельченко, за його словами, повністю прослухав, коли відвідував Мельниченка в Сполучених Штатах.

Останнім часом низка політиків висловлюються за необхідність залучення в повному обсязі цих записів як доказ у справі про убивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...