Луценко забрав війська з вотчини Януковича й Шуфрича

Вівторок, 22 березня 2005, 14:53
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко ухвалив рішення достроково припинити надання допомоги Донецькій і Закарпатській областям додатковими силами Внутрішніх військ МВС.

Про це у вівторок на підведенні підсумків роботи внутрішніх військ заявив командуючий ВВ МВС генерал-лейтенант Олександр Кіхтенко.

За його словами, це пов'язано, з тим, що 26 березня відзначається професійне свято Внутрішніх військ, і всі частини до 25 березня повинні прибути в місця своєї постійної дислокації.

За даними Кіхтенка, за рахунок залучення додаткових сил з охорони громадського порядку зменшилася кількість нерозкритих злочинів на вулицях Донецька на 67%, у Маріуполі - на 54%. Затримані 157 осіб за вчинення злочинів і 1312 за адміністративні правопорушення.

Військовий оперативний резерв у Закарпатській області складав 1 000 військовослужбовців внутрішніх військ, у Донецькій – 1 229 військовослужбовців.

Як повідомлялося, 26 лютого кілька підрозділів ВВ МВС України відправилися потягом у Донецьку і Закарпатську області для проведення заходів щодо охорони громадського порядку. За словами міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, ці підрозділи повинні були знаходитися в регіонах два місяці.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

ЛУЦЕНКО ПЕРЕКИНУВ ВІЙСЬКА У ВОТЧИНУ ЯНУКОВИЧА Й ШУФРИЧА


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування