Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Блохіна не позбавлять депутатства… завдяки довідці?

Вівторок, 22 березня 2005, 18:03
Олег Блохін не порушував закону, поєднуючи роботу у Верховній Раді на посаді народного депутата і виконуючи функції головного тренера Національної збірної України з футболу.

Про це заявив представник голови Верховної Ради Володимира Литвина Олександр Селиванов під час розгляду справи в апеляційному суді, повідомляє ICTV.

За його словами, регламентний комітет не мав достатньої кількості документів, які б свідчили про те, що Блохін є тренером-викладачем і не отримує за свою діяльність заробітної платні, тому був змушений наполягати на розгляді цієї справи в суді.

Однак після надання відповідних документів, серед яких була і довідка з парламенту про кількість засідань, на яких Блохін був присутнім, практично не залишилося сумнівів у тому, що його робота у національній команді України з футболу ніяк не заважала виконанню обов’язків депутата і не суперечила чинному законодавству.

24 березня суд має ухвалити остаточне рішення, однак слова представників обох сторін у суді не залишають сумнівів у тому, яким саме буде вердикт, зазначає телеканал.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування