Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко призначив свою довірену особу заступником міністра

Середа, 23 березня 2005, 11:36
Президент України Віктор Ющенко своїми указами призначив трьох заступників міністра промислової політики.

Про це в середу повідомляє прес-служба президента.

Згідно з указом, заступниками міністра промполітики призначено Валерія Третьякова, Сергія Грищенка та Віктора Баранчука.

Третьяков з 1996 року по 2002 обіймав посаду голови Херсонської обласної ради, під час виборів президента був довіреною особою Ющенка в 186 виборчому окрузі в Херсонській області.

Грищенко вже обіймав цю посаду з 1995 по 1997 роки. А також з 1999 по 2000 рік обіймав посаду першого заступника міністра промислової політики, пізніше був заступником голови Держкомітету промислової політики України, потім по квітень 2003 року був заступником держсекретаря Міністерства промислової політики України.

Своїм указом Ющенко також звільнив Анатолія Мангула з посади першого заступника міністра промислової політики України - керівника апарату у зв'язку з ліквідацією посади.

Також звільнено з посади першого заступника міністра промполітики Миколу Іваненка та заступників Володимира Новицького, Анатолія Федяєва, Олександра Кравцова, Володимира Кислицина.

Своїм указом Ющенко також звільнив Володимира Іванишина з посади заступника міністра промислової політики України - директора Державного департаменту тракторного і сільськогосподарського машинобудування у зв'язку з ліквідацією посади.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування