Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Северінсен зрозуміла, що темників нема, але попередила за Януковича

Середа, 23 березня 2005, 13:14
Доповідач моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи Ганне Северінсен вважає, що в Україні зникло таке явище як темники.

Про це вона заявила на прес-конференції в Києві, передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ.

Северінсен повідомила, що під час триденного візиту в Київ вона постійно дивилася українське телебачення й звернула увагу на те, що новини стали більш різноманітними, ніж раніше. "Я можу сказати, що такого явища як темники в Україні вже нема", - додала вона.

Северінсен також повідомила, що під час свого візиту до Києва представники моніторингового комітету ПАРЄ обговорили із представниками української влади питання створення громадського телебачення.

Вона вважає, що якщо воно буде створене, то в Україні з'явиться справді четверта влада.

У той же час доповідач моніторингового комітету заявила, що вважає недемократичним переслідування в Україні людей, які на виборах президента країни мали іншу позицію.

Северінсен відзначила, що в моніторинговому комітеті ПАРЄ знають про те, що під час президентських виборів в Україні були порушення.

За її словами, буде правильним, якщо чиновники, причетні до порушень, будуть виявлені й покарані. "Але переслідувати за іншу позицію - це недемократично!", - заявила Северінсен.

За її словами, якщо такі факти будуть установлені й доведені, то винні за такі вчинки особи повинні бути покарані.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування